×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Filtre

Newsletter

Camere video sport 

   Va oferim o gama variata de camere sport ale unor producatori consacrati ca Gopro, Sjcam, Xiaomi , Sony, Panasonic. Fie ca doriti sa inregistrati in format full Hd , sau sunteti impatimiti al formatului 4K, gama noastra de camere video sport va satisface orice cerinta .

   Cele mai noi modele Gopro : Gopro Hero 7 in cele 3 versiuni Black, Silver si White. 

   Cel mai bun raport calitate pret de la Sjcam : Sj4000 Wifi, Sj6 Legend, M20

   

 • GoPro
  GoPro

     Despre gama Gopro nu trebuie sa mai spunem nimic. Doar putem adauga nenumaratele inovatii aduse de acestia pe piata camerelor video sport. Gopro Hero 7 Black reprezinta varful de gama al productorului deja foarte cunoscut. Pentru anul 2018 Gopro a pregatit un nou model pentru piata camerelor video 360 , prin Fusion.

      Gopro Hero 7 a fost lansat in 3 versiuni: Black, Silver si White. Cel mai performant model este Hero 7 black, care vine in plus fata de predecesorul sau cu o stabilizare mult mai buna "HyperSmooth", functia de live streaming, sau vertical shoot ce permite inregistrarea in mod portret. La polul opus din punct de vedere al pretului se afla  Hero 7 White, o versiune care respecta standardele de calitate GOPRO. Deasemenea in noua gama exista si un MidRange reprezentant de Hero 7 Silver.

 • DJI
  DJI
 • SjCam
  SjCam

      Cand aducem in discutie gama camerelor video sport, din aceasta nu trebuie sa lipseasca producatorul asiatic SjCam. Oferind unul dintre cele mai bune rapoarte calitate – pret , acesta ofera o gama variata de camere de actiune care acopera toate cerintele de pe piata, la un buget de invidiat. Cel mai cunoscut model al gamei este Sj4000 Wifi , la care se adauga camerele mid range Sj 5000 si M20, precum si top-ul reprezentat de Sj6 Legend si Sj7 Star. In 2018 Sjcam lanseaza 3 modele noi: Sj8 Air, Sj8 Plus si Sj8 Air.

 • Sony
  Sony
 • Panasonic
  Panasonic
 • Xiaomi
  Xiaomi
pe pagina
Afisand 1 - 20 din 69 produse
Afisand 1 - 20 din 69 produse