×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Top vanzari

Newsletter

Camere video sport 

   Va oferim o gama variata de camere sport ale unor producatori consacrati ca Gopro, Sjcam, Xiaomi , Sony, Panasonic. Fie ca doriti sa inregistrati in format full Hd , sau sunteti impatimiti al formatului 4K, gama noastra de camere video sport va satisface orice cerinta .

   Cele mai noi modele Gopro : Gopro Hero 8 Black & Gopro Max

   

 • GoPro
  GoPro

     Camere Video Sport Gopro 8 Black si Gopro Max. Hero 7 Black, White, Silver in pachete Promo cu cele mai complete seturi de accesorii.

 • DJI
  DJI

   Noua camera video sport Dji Osmo Action

 • SjCam
  SjCam

      Cand aducem in discutie gama camerelor video sport, din aceasta nu trebuie sa lipseasca producatorul asiatic SjCam. Oferind unul dintre cele mai bune rapoarte calitate – pret , acesta ofera o gama variata de camere de actiune care acopera toate cerintele de pe piata, la un buget de invidiat. Cel mai cunoscut model al gamei este Sj4000 Wifi , la care se adauga camerele mid range Sj 5000 si M20, precum si top-ul reprezentat de Sj6 Legend si Sj7 Star. In 2018 Sjcam lanseaza 3 modele noi: Sj8 Air, Sj8 Plus si Sj8 Air.

 • Sony
  Sony
 • Panasonic
  Panasonic
 • Xiaomi
  Xiaomi
pe pagina
Afisand 1 - 24 din 72 produse
Afisand 1 - 24 din 72 produse

Meniu