×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Top vanzari

Newsletter

Ski & Snowboard 

    Cele mai Cool casti pentru ski - Ruroc. Cei mai tari ochelari - Copozz. Cagule & Buff. 

 • Casti
  Casti
 • Ochelari
  Ochelari

  Ochelari Ski & Snowboard cu lentila magnetica, sistem anti-aburire, protectie UV. Cele mai noi modele Ruroc Magloc & Copozz.

 • Ruroc
  Ruroc

     RUROC este mai mult decat o casca, este un sistem complet si complex al carui singur scop este protejarea oricarui practicant al sporturilor de iarna si nu numai. Pentru sezonul 2019 - 2020 noua generatie RG1-DX SERIA 3 primeste noi imbunatatiri cum ar fi RECCO - sistem de salvare in caz de avalansa, un nou liner RHEON pentru o mai buna protectie in caz de impact si nu in ultimul rand un sistem de fixare sub barbie magnetic FidLock, care acum este disponibil pe toate castile Ruroc RG1-DX. In pachet sunt  inclusi bineinteles deja obisnuitii ochelari Magloc cu lentila Nastek magnetica si usor interchimbabila. Pentru noul model Ruroc SERIA 3 aduce un nou sistem audio bluetooth ShockWave compatibil cu toate modelele de casti ski si snowboard 2019 - 2020.

  Certificate pentru Zapada, Skate si Biciclete. 

 • Cagule/Bandane
  Cagule/Bandane

     Protectie impotriva frigului si a vantului. Un accesoriu care nu are trebui sa lipseasca nici unui practicant de ski & snowboard, ciclism, motociclism, sau alte sporturi. Super design. Alege acum culoarea potrivita!

pe pagina
Afisand 1 - 24 din 79 produse
Afisand 1 - 24 din 79 produse

Meniu